In de transportsector onderscheidt Mertens zich door het aanbieden van een groot scala aan transportdiensten. Met ons modern wagenpark en onze vaste onderaannemers zijn wij in staat met grote capaciteit en kwaliteit uw transport uit handen te nemen. Onze ervaren chauffeurs rijden door heel Nederland en daarbuiten. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk betrouwbaar transport is. Onze kernwaarden zijn daarom ook: kwaliteit, service en vertrouwen. Met dit gegeven zijn wij de ideale partner voor de volgende transportdiensten:

mertens_blad

Grondtransport

mertens_blad

Containertransport

mertens_blad

Walking floor transport

mertens_blad

Mest- en tanktransport

mertens_blad

Schuifzeiltrailer transport

mertens_blad

Sneltransport en koeriersdiensten

Staat uw gewenste transportdienst er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Opslag

Wij hebben een drietal geïsoleerde loodsen beschikbaar met een oppervlakte van ca. 500 m2 per stuk. Verder beschikken wij over buitenopslag naast het bedrijf van 5000 m2 en diverse stortvlakken voor bulkgoederen, landbouwproducten en meer. Ons bedrijventerrein is beveiligd met camera’s, beveiligingssystemen, toegangscontroles en hekwerken. Op deze manier bent u verzekerd van de beste opslag.

Overslag

U kunt ons inschakelen voor het overslaan van uw (bulk)goederen op overslagkades of overige locaties. Voor de overslag maken we gebruik van onze shovels en kranen, die op iedere gewenste locatie worden geleverd.