Waarom duur kopen als je tijdelijk kunt huren?

Containers, stalen en kunststof rijplaten, draglineschotten, machineverhuur en bouwmaterialen

Verhuur in de regio Midden-Brabant

U kunt bij ons containers, rijplaten, draglineschotten, machines en bouwmaterialen huren voor de regio Midden-Brabant. Wij beschikken over jong materieel met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Containers

Mertens verzorgt containers met een inhoud van 6, 10, 12, 15, 20 en 30 m3 met deur of klep bij u op locatie. U kunt onze containers gebruiken voor bouw- en sloopafval, (schoon) puin, groen afval, grond en hout afval.

De huur van een container is ook mogelijk in combinatie met een (mini)graafmachine of –transporter incl. bediening. Uiteraard leveren wij ook de gewenste bouwstoffen op locatie.

Rijplaten en draglineschotten

Stalen en kunststof rijplaten beschermen de ondergrond tegen insporing of beschadiging. Onze draglineschotten worden voor verschillende doeleinden toegepast.

Lengte: 5,0 & 6,0 mtr
Breedte: 1,0 & 1,8 mtr
Dikte: 1,4 & 1,4 mtr

Lengte: 3,0 mtr
Breedte: 1,0 mtr
Dikte: 2,0 mtr

Lengte: 2,0 mtr
Breedte: 0,8 mtr
Dikte: 2,2 mtr

Lengte: 5,0 & 8,0 mtr
Breedte: 1,0 & 8,0 mtr
Dikte: 8,0 & 20,0 mtr

Machines

We beschikken over een uitgebreid, jong en goed onderhouden machinepark. U vindt een compleet overzicht onder de kop machinepark.

Bouwmaterialen

Het huren van bouwmaterialen behoort bij ons eveneens tot de mogelijkheden. Zo kunnen wij afzetmaterialen, zoals bouwhekken en dranghekken, verkeersvoorzieningen en bouwketen aanbieden tegen concurrerende prijzen. U bent bij ons verzekerd van kwalitatief goed materieel met een goede uitstraling.